Fogszabályozás ikonFogszabályozásFogászati rendelőnkben számos szolgáltatás és kezelés mellett lehetőség van kortól függetlenül fogszabályozás igénylésére is, mely mind esztétikailag, mind funkcionális szempontokból is a páciensek előnyére válik. Bár első sorban a fiatalabb korosztály képviselői fordulnak hozzánk ezen szolgáltatás igénylése céljából. Az utóbbi években egyre több felnőtt is úgy gondolja, hogy nincs még késő a szép mosolyért fogait szabályoztatni. Számos lehetőség és készülék közül lehet válogatni, attól függően, hogy mik az életkornak megfelelő egyedi igények és kívánságok.

A fogszabályozás Veszprémi rendelőnkben egy állapotfelméréssel kezdődik, mely során szakorvosunk megvizsgálja a páciens fogainak rendezettségét és egészségi állapotát, valamint megállapítja a kezelés lehetséges időtartamát.
Ezt követően lehetőség van a már jól ismert, rögzített fogszabályozó készülék mellett dönteni, mely készülhet fémből, illetve porcelánból. A rögzített fogszabályozó két alkotórészből áll, a bracketekből, amiket a fogakra külön- külön ragasztunk fel, és az ezeket összetartó ívekből, melyek elvégzik a fogszabályozás során a fogak mozgatását és helyben tartását. A készülék felhelyezését követően, bizonyos időközönként szükség van az úgy nevezett aktiválásra, mely során fogorvosunk ellenőrzi az addigi eredményeket és a fogak újabb, kívánt helyzetéhez igazítják a készüléket. Ezáltal érünk el igazán esztétikus fogsort.

A fogszabályozás másik módja a szájpadlástágító alkalmazása, mely már maradandó fogak esetében ajánlott eszköz. Ennek a módszernek az az előnye, hogy a felső állcsont gyorsan tágítható, mely befejezésével a fogív rendezéséhez rögzített fogszabályozót helyezünk fel és így elkerülhető a foghúzás vagy a sebészi beavatkozás. Ezáltal válik a fogszabályozás Veszprémben igazán hatékonnyá és minden páciensünk elégedettebb és magabiztosabbá válik a kezelést követően. Ha elégedetlen gyermeke vagy saját fogazata állapotával és felkeltettük érdeklődését, látogasson el hozzánk fogszabályozás céljából Veszprémbe, és kérje fogorvosaink tanácsát.

Fogszabályozás

Láthatatlan fogszabályozás ikonLáthatatlan fogszabályozásA fogszabályozás célja, hogy a fogak, rendellenes pozícióját megváltoztassuk és így érjünk el esztétikus és magabiztos mosolyt pácienseink számára. A pácienseink igényeinek megfelelően számos eszköz és módszer áll a fogszabályozó szakorvos rendelkezésére.

Régi időkben a fogszabályozó ijesztő és szégyellni való eszköznek számított mind a gyermekek, mind a felnőttek számára, mivel nem az esztétikájukról voltak híresek az akkor használt készülékek, ami hátrányt jelentett mind az iskolában, mind a munkahelyeken. Az idő múlásával és a technológia fejlődésével napjainkra ez megváltozott és a fogszabályozás bátran felvállalt szolgáltatások közé sorolható.

A láthatatlan fogszabályozó Veszprém lakosai között igen elterjedt és közkedvelt megoldásnak számít, ha a rendezetlen fogak pozíciójának módosításáról van szó. Ez a legújabb technológia segítségével készült eszköz átlátszó műanyagból készül. Így a fogívekre készített sínekkel, az esetek súlyossági fokától függően 2-3 sínnel megoldható  a fogak optimális helyzetének elérését. A láthatatlan fogszabályozó rendelkezik minden más fogszabályozó készülék előnyével és még használata sem okoz kellemetlen érzést, hiszen használata észrevétlen. Mindezek mellett a láthatatlan fogszabályozó Veszprém és más környező települések lakói számára közkedvelt szolgáltatásává vált a fogorvosi rendelőnknek, mert a folyamatos használata esztétikusabb és funkcionálisan is kedvezőbb megoldást kínál. Mindez azt jelenti, hogy az általunk ajánlott láthatatlan fogszabályozó nem tesz kárt használat során sem az ínyen sem a szájüreg képleteiben. Nem zavarja a nyelvet, és nem akadályozza a beszédet sem, mivel kényelmes, betegeink könnyen tudják használni így növeli a komfortérzést.

Ha végre szégyenkezés és gond nélkül magabiztosan szeretne mosolyogni és nevetni, válassza a láthatatlan fogszabályozó által kínált lehetőséget és változtassa meg örökre az életét!

Láthatatlan fogszabályozás
IdőpontfoglalásSzolgáltatásaink közül: fogszabályozás, fogszabályozás Veszprém, fogszabályozás, láthatatlan fogszabályozó, láthatatlan fogszabályozó Veszprém