Dentálhigiéniás tanácsadás ikonDentálhigiéniás tanácsadásA dentálhigiénia célja maga a megelőzés, valamint a szájhigiéniával kapcsolatos tanácsadás, mely nem csak egy adott probléma kezelésére szolgál, hanem szájüregünk, ínyünk és fogsorunk megfelelő egészségi állapotának megőrzését segíti elő­.

Veszprémi rendelőnkben a dentálhigiéniai tanácsadáson való részvétel ajánlott a kiskorúak, tinédzserek és felnőttek számára, és az idősebb korosztály képviselőit is szeretettel várják munkatársaink. Fontos a korosztálynak megfelelő száj- és fogápolási technikák elsajátítása, a rossz szokások felismerése és javítása, valamint hasznos tanácsok és ötletek átadása a páciensek  részére . Dentálhigiéniai tanácsadás során szakembereink állapotfelmérést végeznek , mely a fogak, az íny, valamint a szájüreg aktuális állapotáról és egészségéről nyújt információt, így minden páciens személyre szabott szolgáltatás ban részesül.

Szakembereink dentálhigiéniai tanácsadásra Veszprémből és a környező településekről várják azokat, akik fokozottan figyelni szeretnének a mindennapi szájápolási rutinfeladatok elvégzésére, javítására és ezáltal igyekez nek megóvni fogaik egészségét. Ha kellő körültekintéssel végzik a fogmosást, valamint a dentálhigiéniai tanácsadáson kapott ötleteket és technikákat is beépítik a fogápolási szokásaik közé, akkor biztosak lehetnek abban, hogy szájuk és fogaik egészségi állapota mindig kielégítő lesz, illetve nem kell többet aggódniuk a különféle betegségek kialakulása miatt. Veszprémi rendelőnk dentálhigiéniai tanácsadás szolgáltatásának keretei között egyaránt foglalkozik az otthoni szájápolás módszereivel és a megfelelő fogmosási technikák bemutatásával. Mindezek mellett tájékoztatjuk pácienseinket a fogselyem, az elektromos fogkefe, a szájzuhany és fogköz tisztító stb. alkalmazásáról és előnyeiről, hogy minden szükséges információ birtokában térjenek haza.

Dentálhigiéniás tanácsadás
IdőpontfoglalásSzolgáltatásaink közül: dentálhigiénáis tanácsadás, dentálhigiénáis tanácsadás Veszprém, dentálhigiénia