Fogékszer ikonFogékszerHa igazán egyedi és különleges módot szeretne választani mosolya még szebbé tételére, akkor nincs más dolga, csak az, hogy fogorvosi rendelőnkben igényli a legújabb divatkellék felrakását, mely nem más, mint a fogékszer Veszprém városában.

Bizonyára látott már Ön is olyan elragadó mosolyt, ahol a hölgy fogát egy fogékszer ékesítette és így gyakorolt környezetére nagy hatást. Ha Ön is ilyenre vágyik, nincsen semmi akadálya, csak vegye fel a kapcsolatot rendelőnk munkatársával és kérjen egy időpontot fogorvosaink egyikétől. Szakorvosunk Veszprémben a fogékszer felhelyezése előtt végez egy gyors vizsgálatot, és azt követően egyeztetik a kiválasztott kő kívánt helyét. Ez után az orvos megtisztítja a kiválasztott fog felszínét, és ragasztó segítségével felhelyezi az ékszert. Mindez csak néhány percet vesz igénybe és a beavatkozás fájdalom, illetve sérülésmentes. A kezelés során nem károsodik a fog felszíne és a későbbiekben semmilyen negatív hatása sem lesz a szolgáltatás igénylésének. A fogékszer egyénenként változó ideig marad fenn a fog felszínén, de akár egy évig is még szebbé teheti mosolyunkat. Ha pedig leesik a kő, esetleg némi ragasztó maradhat hátra, ami körömmel vagy a fogorvos segítségét kérve könnyedén és gyorsan eltávolítható.

Néhány jó tanács a fogékszer felhelyezését követően:

A beavatkozást követően szakembereink nem javasolják a fogékszer megérintését, illetve az azzal való játékot. Fontos, hogy a beavatkozás utáni egy órában ne fogyasszon semmilyen ételt a páciens, és csak 12 óra elteltével ajánlott az étkezés (kemény ételek bevitele illetve) a fogmosás, viszont az ital fogyasztása nem jelent problémát.  

Manapság elég elterjedt ez a csillogó eszköz, mely a szépen ívelt, fehér fogsort még különlegesebbé varázsolja. Ha Ön is erre vágyik, látogasson el hozzánk és igényelje a Swarovski fogékszert Veszprém legismertebb fogászatán!

Fogékszer
IdőpontfoglalásSzolgáltatásaink közül: fogékszer, fogékszer Veszprém, fogékszer felhelyezése Veszprémben