Fogkő eltávolítás ikonFogkő eltávolításA fogkő számos fogágybetegség kialakulásához vezethet, melyek legelső tünete a fogínyvérzés. Első ránézésre ez nem tűnik nagy problémának, könnyen átsiklik felette az ember, de valójában nagyon komolyan kell venni és ajánlott minél hamarabb  szakemberhez  fordulni.

A fogkő egy elmeszesedett lepedék, felülete egyenetlen, a baktériumok könnyedén megtelepszenek a felszínén, és szaporodásnak indulnak. A baktériumok toxint termelnek, ezzel a környező szöveteket károsítják. Kezdetben ez az íny kipirosodását okozza, nyomásra érzékennyé válik az adott terület, a tünetek súlyosbodásával viszont fájdalmas, krónikus ínygyulladás alakulhat ki, idővel pedig egyre súlyosabb fogágybetegségek tapasztalhatóak. Ezek elkerülése érdekében érdemes ellátogatni rendelőnkbe, Veszprém városába és szolgáltatásaink közül a fogkő eltávolítás lehetőségét igénybe venni.

A fogkőeltávolítás  szükségszerű kezelés a fogágy épségének megőrzése érdekében. A depurálás, azaz fogkőeltávolítás Veszprémben, az általunk előnyben részesített módszer szerint  ultrahangos készülékkel történik, amely a fogzománcot nem károsítja. Az ultrahang által keltett rezgések segitségével távolítja el a fogkövet. A fogkő eltávolítás következő lépése a polírozás,amelynek során  a fog felszínéről, illetve a szűk fogközöbőltávolítjuk el a lerakódásokat és az elszíneződéseket . A fogkőeltávolítás általában rövid ideig tartó beavatkozás, melyet félévi rendszerességgel ajánlott elvégeztetni.

Veszprémben,a  szakembereink által végzett fogkőeltávolítás tökéletes megoldás a fogágy épségének megóvására,  a kezelést követően hosszú időn át szép, üde és magabiztos mosollyal rendelkezhet. Kérje munkatársaink segítségét, illetve tanácsát és látogasson el hozzánk Veszprémbe fogkőeltávolítás céljából, hogy elégedett lehessen fogaival!

Fogkő eltávolítás
IdőpontfoglalásSzolgáltatásaink közül: fogkő eltávolítás, fogkő eltávolítás Veszprém, fogkőeltávolítás