Fogászati röntgen ikonFogászati röntgenAz orvostudomány egyik területe sem nélkülözheti a röntgensugár által adott diagnosztikai lehetőségeket. Így a fogászati röntgen a fogászat minden területén fontos a szájsebészeti beavatkozások, a gyökérkezelés és a fogbeültetés elvégzéséhez. Sok esetben más szakterületek kollégái kérnek a fogorvostól góc kutatást, amit csak röntgen alapján tudunk véleményezni. A fogágy betegségek mértékét csak röntgen felvételekkel lehet pontosan diagnosztizálni.

Ezért minden kezelést megelőzően érdemes egy fogászati röntgen készítését kérni a szakorvosunktól, mely megkönnyíti a fogorvos feladatát, és segít a páciens számára is gyorsabban megérteni a felmerülő problémát és annak kiváltó okát is.
A fogászati röntgen azért olyan kulcsfontosságú, mert általa láthatóvá válik az összes fog, a fogágy, valamint az egész állkapocs és az arcüreg, sőt, még az izületek is, mely által átfogó képet kap fogorvosunk a páciens fogainak és az egész szájüregének egészségi állapotáról.
Külön kiemelnénk a fogszabályozási célból készített speciális felvételeket, melyek a fogszabályozási diagnózisunkhoz elengedhetetlenek és modern gépünk kis sugárterhelést biztosít.

A fogászatunkon használt fogászati röntgen Veszprém városában egyedülálló, magas minőséget képviselő készülék, igen nagy felbontású térbeli képet készít a páciens szájüregéről, de szükség esetén a kérdéses területről külön készíthető helyi felvétel. Ez a fogászati röntgen Veszprém központjában található és csupán néhány percet vesz igénybe, hogy elkészüljön a páciens felvétele. Ahhoz, hogy elkészíthessük a fogászati röntgen képet, először egy bejelentkezés szükséges, a kért időpontban való megjelenést követően az esetleges várakozás is csak pár percet vesz igénybe kellemes és barátságos légkörű várótermünkben. A legkorszerűbb technológiának köszönhetően a fogászati röntgen Veszprém egyik legkíméletesebb, minimális sugárterhelést biztosító készüléke, ami néhány perc alatt elkészíti a felvételt. A végeredményt felhasználva megtörténik a szakorvosunk kiértékelése és a diagnózis felállítása, valamint az általa kínált kezelések közül szabadon választhat minden páciensünk annak megfelelően, hogy mik az egyéni igényeik.

Fogászati röntgen
IdőpontfoglalásSzolgáltatásaink közül: fogászati röntgen, fogászati röntgen Veszprém, fogászati röntgen készítése Veszprém