Fogfehérítés ikonFogfehérítésA fogfehérítés kortól és nemtől függetlenül igen gyakran igényelt szolgáltatása a fogorvosi rendelőnknek. Ennek az az egyik oka, hogy a nem megfelelő étkezési szokások következtében már fiatal korban elkezd elszíneződni és besárgulni, vagy elszürkülni a fogak felszíne, mely egy bizonyos idő után zavaróvá válik a nem megfelelő esztétikai kinézet által. Ezáltal csökken az emberek önbecsülése, kevésbé fesztelenek társaságban és nem szívesen mosolyognak, vagy nevetnek a szégyenérzet miatt.

Másik igen gyakori ok, ami miatt a fogfehérítés Veszprém lakosai között is gyakran kért eljárás, hogy a gyökérkezelt fogak, bár funkcionálisan kellő képpen megfelelnek, esztétikai szempontok szerint mégsem lehet velük igazán elégedett tulajdonosuk. Ennek kiváltója, hogy a már élettelen szövet színe és a könnyebben rárakódott színanyagok olyan elszíneződést okoznak, mely által jelentős mértékben eltér a kezelt fog színárnyalata a szomszédos fogakétól. Így hasonló lesz a lélektani hatás, mint az ételektől és italoktól bekövetkező elszíneződés (következtében) és az egyetlen tartós megoldásnak csak a fogfehérítés tűnik, mely segít a fogak természetes fehérségének visszaállításában.

Éppen ennek orvosolására lehet bármikor igényelni az egyik közkedvelt kezelést, mely a fogfehérítés Veszprém egyik legelismertebb fogorvosi rendelőjében, nálunk, a Veszprémi Fogászat helyszínén. Ha elégedetlen fogai fehérségével, látogasson el hozzánk és kérje szakembereink tanácsát, segítségét! A fogfehérítés számos módja közül lehet választani rendelőnkben, attól függően, hogy mennyi időt és energiát szeretne rá áldozni. Lehetőség nyílik a helyszínen végezendő kezelés igénylésére, de akár az otthon használatos módszer mellett is dönthet a páciens.

Fogfehérítés
IdőpontfoglalásSzolgáltatásaink közül: fogfehérítés, fogfehérítés Veszprém