Külföldi és magyar sztárok fogain is ott csillog, mi az?


Külföldi és magyar sztárok fogain is ott csillog, mi az?

Egyre gyakrabban bukkannak fel olyan képek híres színésznőkről és ismert énekesnőkről, ahol a figyelmesebb szemlélők egy különleges kiegészítőt is felfedezhetnek. A tökéletesen rúzsozott ajkukkal a fotósoknak szélesen mosolygó hölgyek fehér és szabályos fogsorukat egy aprócska ékszerrel díszítik.

Ez a látványos és feltűnő kiegészítő a fogékszer, ami a legújabb divat trendnek számít és már hazánkban is bárki számára elérhető. A fogékszer azonban nem csak a sztárok privilégiuma, bárki feldobhatja vele saját mosolyát.

A fogékszert Veszprém városában a fogászati rendelőben pillanatok alatt felhelyezik, ami nem jár semmilyen fájdalommal. Nem hiába választják a sztárok is, hiszen ha megunták, könnyen eltávolítható és nem hagy nyomot maga után, valamint a fog felszínét sem károsítja.

Elég egy széles mosoly és az ékkő, máris odavonzza a tekinteteket. A Swarowski kristályból készült fogékszer diszkrét, mégis különlegessé teszi viselőjét. Általában a felső fogsoron a jobb, vagy bal oldali kismetszőfogra helyezik fel.

Ha Te is szeretnéd kipróbálni, hogy hogyan is festene a mosolyod ezzel az aprócska dísszel kiegészítve a fogékszer már Veszprém városában is elérhető szolgáltatás.


Vissza a cikk listához