A Straumann Implantátumok


A Straumann Implantátumok

Óvatosan a másolatokkal 
Már több olyan fogpótlási termék is megjelent a piacon, melyekről azt állítják gyártóik, hogy a Straumann implantátumokkal kompatibilisek. De nem szabad elfelejteni, hogy a másolatok, akár milyen jó minőségűnek is tűnnek, mégsem eredeti Straumann fogpótlási termékek. Ahhoz, hogy a komplikációk lehetőségét biztosan el tudjuk kerülni, csak a legtökéletesebb, legprecízebb illesztésekkel szabad dolgozni. A magas precizitáson kívül pedig még az is fontos tény, hogy a Straumann protetikai elemei hosszú évek alatt, tudományosan bizonyították a kiváló klinikai teljesítményüket.

Az új generációs Bone Level Tapered implantátumok
A legújabb fejlesztésű Straumann BLT fogpótlás implantátumok, a Roxolid anyagtechnológiának köszönhetően, nagyobb primer stabilitást és szélesebb körű felhasználást tesz lehetővé. Ezen felül az SLActive felszínnek köszönhetően a fogpótlások gyógyulása is gyorsabban megy végbe.  

Széles körben felhasználható
Ennek a Pro Arch technológiának köszönhetően még teljes fogatlanság esetén is lehetőség van fix fogpótlások kialakítására. A mellett, hogy az így készített fix megoldások gyorsan kialakíthatóak, sokkal kényelmesebbek és természetesebb hatásúak is. Ráadásul a technológiai megoldásainak köszönhetően rendkívül változatosan készíthetőek hidak, illetve csavaros fogpótlások is.     

Vissza a cikk listához